Brudtärneklänningar

Vem som betalar för brudtärneklänningar?

En brudtärna i en bröllop händelse kan vara man eller kvinna, som passar varje behov av kvinnan så det hjälper henne i pre-wedding, bröllop och evenemang arrangemang efter bröllop. Det föreligger normalt flera brudtärna i en bröllopsceremonin, men den primära brudtärna är känd som “The maid of respekt” eller “The husmor om erkännande” (om hon är en spände person).

Historiska förflutna säger att hela den romerska perioden, till tärnorna som används göra en sorts armé som hjälpt skydda kvinnan från rövare eller föraktade friare på hur du kan brudgummens byn. Under i framtiden romerska tiden, var volymen av tärnor hölls vid tjugo att bilda vittnen för bröllopet. I dagens tider, blir kvinnan att välja hur mycket av tärnor som hon vill ha i sitt eget bröllop.

Huvudbrudtärna eller ens brud erkännandet är vanligtvis ett syskon från den nya bruden, en detaljerad allmän eller möjligen en god vän värdefullt för henne. Hon, tillsammans med bruden-till-vara, fungerar bra för att samordna all planering nödvändig före och under äktenskapet.

Före bröllopet, hjälper hon den nya bruden att korrigera upp platsen för vigseln, hjälper till att göra listan bröllop och sänder meddelanden till olika besökare, förbättra bruden tillsammans shopping för vigseln klänning och hennes andra krav, och så vidare. Hon samordnar även andra förberedelser för ditt bröllop händelse med alla andra tärnorna. Hon brukar också tar kontroll över värd ett parti kallas Bridal bad, där gåvor vidtas för att komma på kvinnan.

Under hela bröllopsfest, hon hjälper den nya bruden förbereda sig för vigseln och hjälper till att titta in avtalen i bröllops festsal. Hon stöder brudgummens vigselring som ges på bruden-till-vara genom tjänsten bröllop. Hon innehar även brudens bukett och hjälper bruden i hanteringen sin slöja. På festen, gör hon en skål mot den nyligen litat par tillsammans med ett samtal för att gratulera dem och önska dem lycka med sitt gift vardagen. Sammantaget fungerar hon som en rygg på bruden att se att bröllopsceremonin fortsätter utan ett skumt.

Enligt tradition, tärnor brukar klä sig i kläder som är ganska identiskt med bruden. Detta kan vara en skräddarsydd som började med tron ​​hur relaterade kläder kommer förbrylla satanisk stämning om vem bruden-till-vara är och skydda kvinnan genom ont. Följaktligen en brud vill att hon brudtärna är utklädd till firandet i klänning som kan gå bra med hennes klänning.

Detta tar upp frågan om vem som kan behöva köpa brudtärna hennes klädsel för bröllopet. Vanligtvis är brudtärna förväntas köpa sin egen klädsel och add-ons att välja hennes klänning. Hon är också förväntas ha alla hennes andra räkningar såsom resa, kostnad för webbhotell brud duschrum, och så vidare.

0 Comments
Share

admin