Brudtärneklänningar

Hur man väljer brudtärneklänningar för valentine bröllop?

Om du planerar en Alla hjärtans dag bröllop, vill du inte vill förstöra ditt bröllop genom att skapa klänning stress för dina brudtärnor. Så, här är våra dos och inte göra för att se till att du plockar smakfulla och vackra brudtärneklänningar för dina brudtärnor.

Var en god vän

Det snabbaste sättet att störa dina bästa vänner är att bjuda in dem till ditt brudens sida, sedan förvandla dem till modeoffer. Inte klä dina vänner i något ohyggliga så att du ser bättre ut i jämförelse, och försöka att inte välja brudtärna klänningar som gör dina pigor ser tungt eller könlösa.

Hitta rätt Feel

Ta din tid och bestämma hur du vill att brudtärna klänningar för att göra din brudklänning. Hitta en stil som väcker samma känsla som din klänning, men ser inte alltför lika – om du inte vill att dina tärnor ser som bruden.

En storlek passar inte alla

Sök efter en stil som smickrar de olika storlekar och former på dina tärnor. A-line kjolar och Empire midjor tenderar att se bra ut på alla kroppstyper. Gå med formella val. Det finns ingenting som är riktigt lika romantisk som vackra och eleganta klänningar. Inte bara kan du få dina brudtärnor i formella kappor, men du kan också komplettera dem med smoking för killarna i färgerna eller med band som kompletterar klänningarna.

Blanda upp den eller

överväga att välja en färg eller ett tyg och sedan låta varje brudtärna plockar en stil som passar henne. Du vill inte att klämma en lång, vällustig brudtärna i exakt samma stil som en petite, mager flicka (helt orättvist att antingen). Kom ihåg romantik. När allt kommer omkring är Alla hjärtans dag en av de mest romantiska dagar på året. Gå med klänningar som är lång och full för en romantisk look. Se också till att tygerna du väljer är romantisk, alltför. Några romantiska tyg alternativ inkluderar spets och rika sammet.

Färg dem vackra

Leta efter färger du gillar och tror skulle se bra ut på alla dina vänner (överväga sina hy och hår färger). Ljusare färger är generellt mer smickrande, medan pastellnyanser kan se bra ut på flickor med ljus hy, men kan vara alltför störande på vänner med en mörkare hy. Införliva hjärtans dag färger. Några av de vanligaste hjärtans dag färgerna är rött, rosa och vitt. Överväg klänningar i olika nyanser av rött, från ljusa körsbär röda till djup burgundy. Olika nyanser av rosa är härlig. Även om du förmodligen inte kommer att vilja klä tärnorna allt i vitt, lägga till några vita handen vid sina klänningar är en bra idé.

Eller, tänka utanför Alla hjärtans dag box. Visst, traditionella färger för Alla hjärtans dag ser bra ut. Däremot behöver du inte vara begränsad till dessa färger när du väljer brudtärna klänningar. Överväga att gå med något lite mer modernt, såsom klänningar göras i ett formellt svartvitt. Du kan lägga till en antydan av romantik genom att tillsätta inslag av traditionella färger eller till och med buketter med röda rosor för ett vackert utseende.

Se till att du väljer nyanser som kommer att se bra ut på alla. Några nyanser av rött kan faktiskt tvätta bort ansikten och gör huden hy ser dåligt. Se till att mönstren ser bra ut på alla också. Det bästa sättet att se till att tärnornas klänningar för din hjärtans bröllop kommer att se bra ut på alla är att ta ett par tärnorna handla med dig.

Fyll sina garderober

Var snäll – inte be dina vänner att köpa en brudtärna klänning de absolut inte skulle fångas döda i någonsin igen. Tänk på vad dina pigor kunde göra med klänningar efter bröllopet (tröja apparater och kjolar, små svarta klänningar, och mörka färgade slip klänningar är alla helt återanvändbara).

Täcka kostnaden

Kom ihåg att tänka på allas nuvarande ekonomiska situation. (Det genomsnittliga priset för brudtärna klänningar är $ 300.) Om du blir förälskad i en klänning som är en bit över deras budgetar, överväga att täcka mellanskillnaden själv.

0 Comments
Share

admin