Brudtärneklänningar

Hisnande brudtärnaklänningar för mode framåt skötare

hisnande-brudtarnaklanningar-for-mode-framat-skotare

Till lindring av tärnorna överallt, har det skett en stor förändring i brud industrin under de senaste åren. Designers är nu betala mer uppmärksamhet till moderna stilar och mode. Inte längre måste tärnor välja mellan ohyggliga hot pink eller babyblå chiffong klänning som absolut skriker bröllop. Nu kan de hitta klänningar de kanske faktiskt vill bära igen.

Varför händer detta nu? I decennier brudindustrin verkade fastnat i en tid warp.Bridesmaids tvingades att bära samma stil deras mödrar hade slitna när de var tärnor trettio år tidigare. Sedan bröllopskostnaderna gick genom taket.

Priset på den genomsnittliga bröllop har fördubblats under de senaste två decennierna. Som ett resultat, fler och fler par planerar billigare, mindre formella ceremonier. Detta har haft en inverkan på allt från en plats till klänningarna. Brides-to-krävas mer prisvärda moderna klänningar och industrin svarade.

Klänningar för tärnor har också blivit mer överkomliga främst till följd av bruden-till-vara. Tjugo eller trettio år sedan var hon förväntas välja klänningen. Endast i sällsynta fall hon delegera ansvaret till hennes brudtärna. Men som bröllop kostar ökar, många brudar-till-vara började känna skuld över att tvinga sina vänner att köpa klänningar de skulle bara bära en gång.

Bridesmaids kommer alltid att skjuta till bruden-till-vara när det gäller att välja en klänning. När allt kommer omkring, är det hennes stora dag. Men eftersom de vill att deras vänner för att vara bekväm, kan brudar-till-de flesta bara välja färg. De låt tärnor välja sin egen stil och skär klänning.

Färg

Precis som vitt blev oupplösligt förbunden med den brudklänning, var färger som baby blue, shock rosa och fuchsia knuten till brudtärna klänning. Men eftersom brudar brukar hålla sina klänningar och föra dem vidare till sina döttrar eller döttrar-i-lag, har färg aldrig varit ett problem. Brudtarna klänningar, å andra sidan, inte hålls för eftervärlden. De flesta av dem hamnade på sändningen butiker en dag eller två efter bröllopet. Val av mindre bröllopsspecifika färger ger tärnor möjligheten att välja en klänning de kan bära igen.

Att välja en färg är inte alls lika lätt som det verkar. Överklagandet av de gamla standbys var att bruden-till-vara inte behövde tänka på vilken färg fungerat bäst för var och en av hennes tärnor. Vissa experter rekommenderar även olika färger för olika årstider. Vårt råd är att välja en klassisk färg som kan bäras när som helst på året.

Metallic färger som silver, platina och tenn är populära med tärnor i alla åldrar. De kan bäras på både formella och informella bröllop eller framtida middag eller cocktailpartyn. Blekare gula och gröna fungerar bra för utomhus ceremonier på gräs eller i sanden. Svart är en ständigt återkommande favorit som de flesta tärnor adore. Den klassiska lilla svarta klänningen kan smickra nästan någon siffra.

Stilar

Som vi nämnde, de flesta brudar-till-vara uppmuntra sina tärnor att välja sin egen klädstil. Under de senaste åren har den genomsnittliga klänningen blivit mycket enklare, kortare och mer flytande. Borta är de volanger, volanger och BJÄFS. Kort sagt, den moderna brudtärna klänning inte längre ser ut som en gammal balklänning.

A-linje klänning är förmodligen den mest populära stil eller klippa av formell klädsel. De komplimang flesta kroppsformer och kan bäras på både formella och informella ceremonier. Balklänningar är också ganska populärt med äldre tärnor eller för dem som gillar längre, mer genomarbetade klänningar.

Hem och urringning

De flesta tärnor är väl medvetna om att de inte ska bära en klänning som är kortare eller har en lägre skuren halsringning än bruden-till-vara. Om deras vän bär te längd klänning, då de ska bära en te-längd klänning också. Bruden-till-vara har sällan nämna detta till sina flickvänner. Dekolletage necklines är strikt tabu om den brudklänning har en grimma eller hög krage. Det samma gäller för strapless klänningar. Om bruden-till-vara är klädd i en traditionell klänning med remmar, bör hennes tärnor följa efter.

Tillbehör

Förutom klänningen är tärnor ofta uppmuntras att välja sina egna tillbehör. Från skor till smycken till sina egna buketter, kan tärnor definiera sin egen look. Som du kanske tror, ​​skorna är ofta det viktigaste tillbehöret. Befriad från ohyggliga traditionella färger, många tärnor välja fantastiska skor att svassa runt i deras väns stora dag. De mest populära och omskrivna trenden är återigen metallicfärger. Detta kan ha något (eller allt) att göra med det faktum att svarta är nu en av de mest populära brudtärna klänning färger. Och du behöver inte vara en sömmerska för att veta att alla metallicfärg ser bra ut med svart. Silver, platina och guld skor är nu storsäljare.

Oavsett om du är en brudtärna eller bruden-till-vara, det viktigaste är att hitta en klänning som du känner dig bekväm i. Moderna mode och mer tilltalande färger har gjort det enklare än någonsin.

0 Comments
Share

admin